Responsive Design zorgt ervoor dat websites op alle schermen goed zichtbaar zijn

U wilt een nieuwe website laten maken?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. RH Internet Solutions is een klein bedrijf met ruime ervaring in het ontwikkelen en onderhouden van websites voor zowel bedrijven, verenigingen en stichtingen. Kortom voor iedereen! Of het nu gaat om een eenvoudige website of een hele uitgebreide website inclusief een webwinkel. Het maakt ons niet uit, wij helpen u graag tegen een aantrekkelijk tarief. 

 

Professionele website?

Het is belangrijk dat uw als bedrijf één uniforme uitstraling heeft, daarom is het belangrijk dat ook uw website aansluit op uw huisstijl en overige uitingen. Als professioneel bureau zorgen wij ervoor dat uw webpagina's aansluiten op uw identiteit, waardoor bezoekers uw website sneller herkennen. Wilt u juist afwijken van uw huisstijl of een nieuwe huisstijl laten ontwerpen dan behoort dat uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Naast een professionele uitstraling is het minstens zo belangrijk dat uw website goed gevonden wordt. Daarom worden uw webpagina's door ons geoptimaliseerd voor zoekmachine gebruik. Hierdoor maakt u optimaal gebruik van uw website en haalt u er het meeste rendement uit.

 

Gebruiksgemak op mobiele apparaten

Wist u dat sinds de opkomst van de tablets en smartphones meer dan de helft van de Nederlanders gebruik maakt van mobiel internet? Daarom is het belangrijk dat uw website ook op deze apparaten goed werkt. Doordat een responsive website zich qua design automatisch aanpast, wordt het gebruiksgemak van uw site op alle computers en mobiele apparaten geoptimaliseerd. Het automatisch aanpassen zorgt er ook voor dat bezoekers van uw website de informatie makkelijker kunnen vinden, wat kan zorgen voor extra aankopen, offertes of contactmomenten.

 

Zelf onderhouden of uitbesteden?

Elke website die door ons gemaakt wordt is makkelijk door u zelf te onderhouden voor wat betreft de inhoud. Hiervoor maken wij gebruik van onder andere het Joomla! CMS. Joomla! is een populair en gebruiksvriendelijk content management systeem (CMS) dat door particulieren en professionele organisaties wordt gebruikt. De kracht van Joomla! is dat het eenvoudig te bedienen is en zeer uitgebreide mogelijkheden heeft.

Besteed u het onderhoud aan uw website liever uit? Dan is dat ook geen probleem, wij nemen dan het gehele beheer van u over. U levert eventuele teksten aan en wij zorgen er voor dat deze snel op uw website geplaatst worden.

 


Bent u geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en eventuele prijzen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Nike SF-AF1