Een eigen webwinkel beginnen is een hele stap. Veel beginnende webwinkeliers vinden het lastig om in te schatten wat er allemaal bij komt kijken. Gelukkig staat u er niet helemaal alleen voor. Wij helpen u hier graag bij.

 

Waarom een webwinkel via RH Internet Solutions

Wij gaan in een gesprek met u bepalen in welke fase u reeds bent. Weet u bijvoorbeeld al precies wat u wilt of weet u niet waar u beginnen moet. Aan de hand van dit gesprek bepalen wij welke stappen er moeten worden doorlopen en hoe we uw idee het beste kunnen vormgeven. Hierdoor zult u uiteindelijk het meest tevreden zijn over uw webwinkel.

 

Het juiste webwinkel systeem vinden

Het moeilijkste van een webwinkel beginnen is misschien wel het vinden van het juiste webwinkel systeem. Door het enorme aanbod kan dit erg lastig zijn. RH Internet Solutions maakt gebruik van standaard software zoals OpenCart en Magento. Ook maken wij gebruik van het betaalde HikaShop. Door onze ervaring met deze pakketten kunnen wij u hiermee snel en vakkundig op weg helpen of de complete webwinkel voor u hierin opzetten. Al deze pakketten zijn zeer uitgebreid en worden goed onderhouden, waardoor u steeds meer mogelijkheden tot uw beschikking krijgt. De updates naar een nieuwe versie kunnen wij voor u verzorgen.

 

Ondersteuning bij inrichting van uw webwinkel

Het ontwerp van een webwinkel is erg belangrijk. De webwinkel moet vertrouwen uitstralen naar de bezoeker anders zullen zij waarschijnlijk niet bij u kopen. Een goed en mooi ontwerp maken kan lastig zijn. Wij helpen u hier graag bij. Onze designers kunnen samen met u een fraai ontwerp voor u bedenken en realiseren.

Heeft u al de keuze gemaakt voor een webwinkel systeem, maar komt u er niet uit. Geen nood! U kunt ons ook inschakelen om u te helpen bij de inrichting van uw webwinkel. Ongeacht welk webwinkel systeem u gebruikt kunnen wij u hier over het algemeen wel mee helpen. U kunt zelf aangeven in hoeverre wij u moeten helpen, neem voor meer informatie contact met ons op.

Geen tijd om alle producten en teksten in te voeren? Ook dit kunnen wij voor u verzorgen door bijvoorbeeld de invoer van alle producten en dergelijke te regelen.  

 

Waar moet je aan denken bij het starten van een webwinkel?

Uiteraard heb je een webwinkel systeem nodig met alle mogelijkheden die je wenst. Daarbij heb je hosting, domeinnaam, e-mailadressen en koppelingen met elektronische betaalsystemen nodig. Dit alles kan RH Internet Solutions voor u regelen. Hierdoor heeft u alle zaken op één plaats geregeld en hebt u niet met meerdere partijen te maken.

Daarnaast komen er ook allerlei andere zaken bij online ondernemen kijken. Denk bijvoorbeeld aan de producten die u wilt verkopen, het in de markt zetten van de webwinkel, belastingen, inschrijving bij de Kamer van Koophandel, enzovoorts.

 

Interesse om een webwinkel te beginnen?

Neem zo snel mogelijk, geheel vrijblijvend contact met ons op.

Air Jordan 1 Retro High OG 'Chicago' White and Black-Varsity Red For Sale