Zoekmachine optimalisatie RH Internet Solutions

Zoekmachine optimalisatie (search engine optimzation (SEO)) is de manier om een website of webshop op een natuurlijke wijze, hoger te laten scoren in de zoekresultaten van de verschillende zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google en Bing. Het belang van een goede online vindbaarheid kan het verschil maken tussen het succes of het falen van een website of webshop.

Het doel van zoekmachine optimalisatie is niet alleen het bezoekersaantal te verhogen, maar ook meer gerichte bezoekers te krijgen. Mogelijke klanten die gericht aan het zoeken zijn naar producten of diensten die u aanbied zullen u hierdoor sneller vinden.

 

Waarom zoekmachine optimalisatie toepassen?

  • Als mensen een product of dienst zoeken oriënteren zij zich steeds vaker eerst via een zoekmachine. In Nederland is Google, met 93 %, hiervoor de meest gebruikte zoekmachine.
  • De meeste zoekmachine gebruikers kijken niet verder dan de eerste pagina van de getoonde resultaten. Daarom is het extra belangrijk dat uw website of webshop zo hoog mogelijk in de zoekresultaten staat.
  • Staan uw concurrenten hoger in de zoekresultaten dan uw website? Dan kan zoekmachine optimalisatie een mogelijkheid zijn om hoger dan uw concurrenten te komen staan.

 

Zoekmachine optimalisatie door RH Internet Solutions

Laat u niets wijsmaken over bedrijven die beweren dat zij u op de nummer 1 positie kunnen krijgen bij Google. Dit is namelijk niet te garanderen. Google maakt van honderden, zo niet duizenden factoren gebruik om te bepalen waar uw site uitkomt in de resultaten. Er is geen garantie af te geven dat u altijd op de eerste plaats komt. Wij kunnen u die garantie dus ook niet geven, maar wij zullen wel ons uiterste best doen u zo hoog mogelijk te laten eindigen in de zoekresultaten.

 

Wilt u ook dat uw website beter gevonden wordt?

Neem voor hulp bij zoekmachine optimalisatie direct contact met ons op. Wij vertellen u dan meer over de mogelijkheden die er zijn en hoe wij u daarbij kunnen helpen, zodat u het beste resultaat behaald. Of vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

 

adidas Yeezy 350