Wilt u een website onder uw eigen domeinnaam online zetten en beschikbaar maken voor bezoekers? Dan heeft u webhosting nodig! Webhosting is het huren van serverruimte met bijbehorende eigenschappen. 

 

Webhosting bij RH Internet Solutions

Wanneer u uw website bij ons wilt laten hosten, dan regelen wij dit snel voor u. Wij bieden hiervoor verschillende webhosting pakketten. De servers die wij gebruiken voor webhosting zijn dag en nacht wereldwijd bereikbaar. Daarnaast kunnen wij u verzekeren dat de webhosting die u gebruikt optimaal is beveiligd.

 

Professionele partner voor webhosting

Uiteraard wilt u een betrouwbare partner voor uw webhosting, die het u zo eenvoudig mogelijk maakt en persoonlijke dienstverlening biedt. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. RH Internet Solutions hecht veel waarde aan persoonlijke dienstverlening, dat is juist onze kracht. Als u webhosting bij ons afneemt is het mogelijk om bij uw bestelling aan te geven dat het bijvoorbeeld wenselijk is om Joomla!, OpenCart (webwinkel) of andere pakketten direct te laten installeren door ons. Wij zullen er dan voor zorgen dat deze installatie gedaan wordt en dat u de login gegevens ontvangt, zodat u direct met uw website of webwinkel aan de slag kunt. Het is dus niet nodig dat u beschikt over de technische kennis om deze pakketten zelf te installeren, wat bij andere hosting providers wel het geval kan zijn.

 

Webhosting combineren met een website?

Wilt u graag een website of heeft u hier ideeën voor, maar bent u niet in staat deze zelf te realiseren? Kijk dan onder websites voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen met het maken van een complete website, inclusief de webhosting.

 

Alleen e-mail hostingpakket

Indien u uw domeinnaam alleen maar wilt gebruiken voor het verzenden van e-mails onder uw eigen (domein)naam, dan kan dat ook bij ons. Hiervoor hebben wij een speciaal pakket waarbij u, afhankelijk van het aantal gewenste e-mailadressen, een vast bedrag per maand betaald. Daarvoor krijgt u het beheer over de e-mailadressen via het online beheersysteem. Indien gewenst kunnen wij deze ook voor u aanmaken, dit is bij de prijs inbegrepen. De verschillende mailboxen zijn vervolgens via webmail te bekijken. Het is ook mogelijk om de mailboxen te koppelen aan e-mail clients, zoals bijvoorbeeld Microsoft Outlook, welke op uw pc geïnstalleerd is. Hiervoor ontvangt u bij afname van dit hostingpakket de benodigde informatie.

 

Webhosting: Hostingpaketten

Bij ons heeft u de keuze uit verschillende webhosting pakketten. Voor elk type website is er een geschikt pakket. Alle pakketten beschikken over voldoende schijfruimte en dataverkeer en worden geleverd met een recente PHP versie. Doordat wij gebruik maken van het open source CMS Joomla! komen er regelmatig updates van nieuwe versies. Deze updates zullen wij voor u onderhouden en indien noodzakelijk uitvoeren. Uiteraard gebeurt dit in overleg met u om het meeste geschikte tijdstip te bepalen.

Daarnaast beschikken alle webhosting pakketten ook over:

  • minimaal 10 in te stellen e-mailadressen
  • 1 .nl domeinnaam

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Nike Air Force 1 '07 Lv8 Utility White/White-Black-Tour Yellow